Welkom in de webwinkel van Schoonheidssalon Betty. Zoekt u een product wat u niet kunt vinden, wij kunnen alles bestellen!

Annique huidverzorgingsproducten zijn afkomstig uit Zuid-Afrika en bevatten rooibosextract. Rooibos werkt verzachtend en kalmerend bij huidproblemen zoals eczeem, acne, droge huid etc. Tevens bevat rooibos veel anti-oxidanten die de huid beschermen tegen invloeden van buitenaf en het huidverouderingsproces vertragen. De werking van het rooibosextract is bevestigd in een medisch wetenschappelijk onderzoek. De producten zijn hypo-allergeen en weinig tot niet geparfumeerd waardoor ze zeer geschikt zijn voor de gevoelige huid. Daarnaast kunt u uw huid ook van binnenuit verzorgen door de Annique rooibosthee te drinken. De productlijn is zeer uitgebreid; er zijn producten voor vrouwen, mannen, kinderen en baby's.

Earth·line is een 100% natuurlijke huidverzorgingslijn op basis van vitamine E. Onderscheidt zich door middel van het BDIH keurmerk voor gecontroleerde natuurcosmetica en is gecertificeerd door Eco Control. De samenstelling van alle Earth·line producten is gebaseerd op pure planten- en kruidenextracten en plantaardige oliën plus waardevolle actieve componenten, die de natuurlijke kracht van de huid ondersteunen en versterken. De producten zijn geschikt voor zowel de vrouwelijke als mannelijke huid.

Sea·line is een 100% natuurzuivere huidverzorgingslijn op basis van Dode Zeezout. Een compacte lijn dagelijkse verzorgings- en therapeutische producten voor de huid die extra aandacht nodig heeft, zoals de droge huid, de geïrriteerde huid, de schilfer-en schubbenhuid en de acné huid. Sea.line producten danken hun werking aan mineralen en modder uit de Dode Zee gecombineerd met essentiële, plantaardige oliën en specifieke kruidenextracten van zoveel mogelijk biologische teelt. Alle producten zijn onderscheiden met het BDIH keurmerk voor gecontroleerde natuurcosmetica en zijn gecertificeerd door EcoControl.

Schoonheidssalon Betty

Powered By OpenCart
Schoonheidssalon Betty © 2018